Zakelijk

Een structurele oplossing die voordelig, kwalitatief en betrouwbaar is

Verzend je met jouw bedrijf jaarlijks een grote hoeveel pakketten naar het buitenland (> 100 zendingen)? En zoek je naar een structurele oplossing die voordelig, kwalitatief en betrouwbaar is? Ook dan is mySendle de meest geschikte partij. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt. Daarbij horen desgewenst ook IT oplossingen die naadloos aansluiten op jouw online platform.

mySendle biedt veel voordelen:

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van mySendle voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan.

mySendle zakelijk

Onze crossdock in Dordrecht beschikt over meer dan dertig docks om vrachtwagens en containers te laden met zendingen over de hele wereld. Ons eigen volledig geautomatiseerde sorteersysteem zorgt voor een razendsnelle afhandeling.  Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan onze groot zakelijk klanten om de pakketten te verzenden zonder het printen van labels. Wij gebruiken met onze nieuwste technieken de barcode van de pakketten. Deze vertalen wij vervolgens naar verzendlabels. Al deze handelingen vinden plaats in onze eigen crossdock in Dordrecht.

Dit biedt de klant grote tijdsbesparing. Het gehele proces komt in handen van mySendle. Hierdoor hebben wij nog een extra check van de pakketten, zodat we zeker weten dat ze op de juiste wijze worden afgeleverd. De pakketten zijn standaard verzekerd tot duizend euro en onze track & trace is beschikbaar in de juiste landentaal van de ontvanger

Wat onze klanten zeggen

Angelina
Angelina
Rudersberg
Lees verder
Everything went well, package was not damaged and arrived in time
Malene
Malene
Copenhagen
Lees verder
Good price and fast delivery
Carsten
Carsten
Bückeburg
Lees verder
The ordering process, information and delivery went smoothly. Goods were well packed.