API link

API koppeling voor webshops

Heb jij een webshop en wil jij vanuit jouw eigen backoffice verzendlabels kunnen maken? Dat is mogelijk vanuit de toepassing van mySendle. Bijna elke webshop kan worden gekoppeld aan mySendle. Kom je er niet uit, staat jouw koppeling niet vermeld of wil je weten wat deze functionaliteit voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk hier een greep uit de bestaande koppelingen:

Ontzorging

Met onze oplossing ontzorgen we je volledig als het gaat om verzenden van internationale pakketten naar klanten. Makkelijk, betaalbaar en van hoge kwaliteit. Mochten er onverhoopt toch problemen ontstaan dan kun je daarvoor terecht bij onze klantenservice. Je zit overigens nergens aan vast, je betaalt namelijk per pakket dat je verstuurt.

Maatwerk

MySendle werkt met bijna alle bestaande plugins die beschikbaar zijn. Is er geen plug-in beschikbaar voor jouw winkel en de software die je gebruikt? In dat geval helpen onze programmeurs je graag met maatwerk. Dit doen we al voor veel grote bedrijven. Op basis van onze eigen API en een speciaal voor jouw bedrijf gebouwde link profiteer je nog steeds van alle voordelen die mySendle biedt. Lees onze API-documentatie via de onderstaande link. Heb je vragen die je met een medewerker van mySendle wilt bespreken? Plan dan een (telefonische) afspraak in onderaan deze pagina.

Wat onze klanten zeggen

Angelina
Angelina
Rudersberg
Lees verder
Everything went well, package was not damaged and arrived in time
Malene
Malene
Copenhagen
Lees verder
Good price and fast delivery
Carsten
Carsten
Bückeburg
Lees verder
The ordering process, information and delivery went smoothly. Goods were well packed.