Zo werkt het verzenden via mySendle

Simpel en effectief

Zo kun je onze werkwijze het beste omschrijven. Wij brengen jouw pakket naar het buitenland. Voordelig en snel. Vul je gegevens in, maak een account aan en begin direct met verzenden. Het systeem helpt je stap-voor-stap door het proces heen. Simpel en effectief dus.

Maak een gratis account aan en ervaar het direct zelf.

Pakketjes voordelig versturen naar het buitenland

Eigen backoffice

Wij geloven dat het versturen van een pakket naar het buitenland met één druk op de knop mogelijk moet zijn. Achter ons platform gaan dan ook ondernemers schuil die hun sporen op het gebied van verzenden verdiend hebben. In Nederland en internationaal.

Als klant van mySendle krijg je een eigen mySendle backoffice. Dit platform is in eigen huis ontwikkeld en uitgerust met toepassingen die zich zowel voor incidentele verzendingen als voor grote volumes lenen.

Regels alles vanuit één systeem

Vanuit de backoffice kun je álles regelen: Van het beheren van zendingen tot het wijzigen van gegevens. Ook facturen, verzendgeschiedenis, track & trace en correspondentie vind je hier terug. Bovendien maak je hier desgewenst zelf je verzendlabels aan.

Maak een account aan en kijk eens rond in de backoffice. 

de koppelingen van mysendle

Koppel jouw webshop

Natuurlijk kun je mySendle integreren in jouw webshop. Hoe dat werkt? Met een API koppeling. Deze koppeling zorgt ervoor dat jouw systeem gegevens uitwisselt met mySendle. Het proces van aankoop tot verzending via je webshop is dan volledig geautomatiseerd. Bekijk onze API documentatie om te ervaren wat er nodig is om je website aan mySendle te koppelen. Lukt het niet? Dan helpen we graag.

Betrouwbare service

Betrouwbaarheid is het allerbelangrijkste in de wereld van internationaal vervoer. De ondernemers achter mySendle begrijpen dat. We gaan daarom zorgvuldig met jouw pakket om. Bovendien zijn alle zendingen standaard verzekerd tot een bedrag van duizend euro. Altijd en overal. 

Je kunt dus met een gerust hart via ons verzenden. Ontstaat er toch een probleem? Dan kun je altijd terecht bij onze Nederlands- en Engels sprekende service medewerkers. 

Gratis pick up

Verzend je meerdere pakketten per dag? Dan biedt mySendle een gratis pick up service aan. De vervoerder komt dan dagelijks langs om de zendingen op te halen. Neem contact met ons op en informeer naar de voorwaarden.

Meer dan 10.000 klanten gingen je voor​

Tienduizenden klanten vertrouwen dagelijks hun internationale pakketten toe aan mySendle. Kwaliteit is ons handelsmerk. De reviews bewijzen de kracht van ons platform. mySendle scoort 8.1 uit 10 op beoordelingswebsite Kiyoh.

Wacht niet langer en ontdek het zelf.

Wat onze klanten zeggen

Angelina
Angelina
Rudersberg
Lees verder
Everything went well, package was not damaged and arrived in time
Malene
Malene
Copenhagen
Lees verder
Good price and fast delivery
Carsten
Carsten
Bückeburg
Lees verder
The ordering process, information and delivery went smoothly. Goods were well packed.