Waarom mySendle?

Snel, betrouwbaar en voordelig

Er zijn veel partijen die verzenden. Maar er is maar één mySendle. Wij geloven dat het verzenden van pakketten naar het buitenland beter kan. Daarbij doen wij het nét even anders dan de grotere vervoerders. 

Ontdek de kracht van mySendle óf start direct met verzenden!

Geen toeslag, gewoon transparant!

Wanneer een pakket achteraf groter of zwaarder blijkt te zijn dan opgegeven, volgt er bij veel vervoerders achteraf een naheffing. Dat kan leiden tot onaangename en onvoorziene ‘verrassingen’.

Bij mySendle hanteren we geen toeslagen en zijn we transparant. Wanneer er een verschil wordt opgemerkt, gaat het verzendproces ‘on hold’ en nemen we direct contact met je op. Zo kun jij zelf beslissen of je deze extra kosten de moeite waard vindt. Geen verrassingen dus.

Wij werken met local heroes

Anders dan andere grote verzenders passen we in elk land maatwerk toe. Dit doen we door samen te werken met local heroes: de beste lokale vervoerder in het desbetreffende land. Zo profiteer jij van de meest geschikte vervoerder in elk denkbaar land. Dat maakt ons anders. Dat maakt ons mySendle.

Altijd de voordeligste tarieven

Veel vervoerders zijn gespecialiseerd in een bepaalde gewichtsklasse en pakketgrootte, waarvoor ze scherpe tarieven kunnen afgeven. Tarieven buiten dit specialisme zijn vaak een stuk minder gunstig.

Bij mySendle profiteer je áltijd van het scherpste tarief. Aan de hand van het gewicht en de omvang bepalen we namelijk welke specialist het meest gunstige tarief kan bieden. Hierdoor heb jij als klant áltijd de juiste en goedkoopste prijs.

We overtuigen je graag. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan.

Jouw succes is ons succes

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Deze visie vind je terug in onze volledige dienstverlening: van ons zeer eenvoudige bestelproces tot het afhandelen van eventuele klachten. 

mySendle is transparant, servicegericht en focust op resultaat. Altijd. Zowel bij kleine incidentele verzendingen als bij grote zakelijke klanten met veel volume. Voor ons is iedereen gelijk. Dat zit in ons DNA.

We geloven in ons platform en overtuigen je graag van de kwaliteit van mySendle. Probeer het zelf, ervaar het gemak en merk zelf waarom steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor mySendle.

Nederlandse vervoerder

mySendle is een Nederlandse vervoerder gespecialiseerd in internationale zendingen. In 2017 zijn we gestart als relatief kleine startup, in 2021 hebben we een miljoeneninvestering gegenereerd en inmiddels zijn we een bekend merk waar het gaat om internationale pakketverzending.

Op ons hoofdkantoor in Rotterdam werken onze bevlogen medewerkers dagelijks aan onze missie om de grootste internationale verzender in Nederland te worden. Inmiddels hebben we distributiecentra in onder meer Dordrecht, Frankfurt Hahn en Parijs (Charles de Gaulle) én werken we nauw samen met local heroes: de beste vervoerders in het desbetreffende land.

Kwaliteit is ons handelsmerk

Met mySendle combineren wij kwaliteit met service en gebruiksgemak. Met deze missie zijn we sinds de oprichting in 2017 snel groot geworden.

Inmiddels vertrouwen tienduizenden klanten dagelijks hun internationale pakketten toe aan mySendle. De reviews bewijzen de kracht van ons platform. mySendle scoort 8.1 uit 10 op beoordelingswebsite Kiyoh.

Wacht niet langer en ontdek het zelf.

Wat onze klanten zeggen

Angelina
Angelina
Rudersberg
Lees verder
Everything went well, package was not damaged and arrived in time
Malene
Malene
Copenhagen
Lees verder
Good price and fast delivery
Carsten
Carsten
Bückeburg
Lees verder
The ordering process, information and delivery went smoothly. Goods were well packed.

Pakket naar het buitenland

Of het nu om één zending of om honderden pakketten gaat, wij helpen je graag. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij mySendle terecht. Onze voordelen op een rij:

mySendle is de vervoerder voor pakketjes naar het buitenland

Snel, betrouwbaar en voordelig.

mySendle werkt met local heroes. Altijd de beste vervoerder in het desbetreffende land.