Waarom mySendle?

Snel, betrouwbaar en voordelig

Er zijn veel partijen die verzenden. Maar er is maar één mySendle. Wij geloven dat het versturen van een pakket naar het buitenland beter kan. Achter ons platform gaan dan ook ondernemers schuil die hun sporen op het gebied van verzenden verdiend hebben. In Nederland en internationaal.

Voor iedereen die een pakket naar
het buitenland wil versturen

Of het nu om één zending of om honderden pakketten gaat, wij helpen je graag. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij mySendle terecht. Onze voordelen op een rij:

mySendle is de vervoerder voor pakketjes naar het buitenland

Snel, betrouwbaar en voordelig.

mySendle werkt met local heroes.
Altijd de beste vervoerder in het desbetreffende land.

Wil je jouw webshop koppelen
aan mySendle? Dat kan!

Elk land is maatwerk

Wij houden van ons vak. En juist daarom werken we overal met local heroes. Wat dat betekent? In elk land passen we de beste vervoerder toe. Daarbij leggen we kwaliteit langs de meetlat van onder meer betrouwbaarheid, lage kosten en maatschappelijke betrokkenheid (lees: oog voor mens en milieu). Anders dan andere grote verzenders passen we in elk land maatwerk toe zodat jij profiteert van de meest geschikte vervoerder in elk denkbaar land. Dat maakt ons anders. Dat maakt ons mySendle.

Graag meer weten?

Plan direct een vrijblijvend gesprek met ons in

Jouw succes is ons succes

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Die visie vind je terug in onze volledige dienstverlening. Van ons – zeer eenvoudige – bestelproces tot het afhandelen van eventuele klachten. mySendle is transparant, servicegericht en focust op resultaat. Altijd. Zowel bij kleine incidentele verzendingen als grote zakelijke klanten met veel volume. Voor ons is iedereen gelijk. Dat zit in ons DNA. We geloven in ons platform en overtuigen je graag van de kwaliteit van mySendle. Probeer het zelf, ervaar het gemak en merk zelf waarom steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor mySendle.

This site is registered on wpml.org as a development site.