Over ons

Specialisten in internationale zendingen

mySendle is een Nederlandse vervoerder die gespecialiseerd is in internationale zendingen. De onderneming is gevestigd in Rotterdam en heeft distributiecentra in onder meer Dordrecht, Frankfurt Hahn en Parijs (Charles de Gaulle).

Kwaliteit met service

Het bedrijf combineert kwaliteit met service en gebruiksgemak. Klanten – zowel zakelijk als particulier – profiteren altijd van voordelige tarieven. Met deze missie is mySendle sinds de oprichting in 2017 snel groot geworden. Tienduizenden pakketten gaan dagelijks de wereld over via mySendle. De reviews bewijzen de kracht van ons platform. mySendle scoort 8.1 uit 10 op beoordelingswebsite Kiyoh.

Geen toeslag, gewoon transparant!

Betrouwbaarheid van de dienstverlening is het allerbelangrijkste in de wereld van internationaal vervoer. De ondernemers achter mySendle onderschrijven en begrijpen dat. Onze programmeurs hebben het platform in eigen huis ontwikkeld en uitgerust met toepassingen die zich zowel voor incidentele verzendingen als voor grote volumes lenen. Tegen betaalbare tarieven. mySendle hanteert geen toeslagen en is transparant. We gaan met grote zorg met pakketten om. Onder meer in ons distributiecentrum in Dordrecht. Een ervaren team zorgt ervoor dat zendingen snel en correct worden gesorteerd en tijdig hun weg vinden naar de beoogde eindbestemming. Of die bestemming nu heel ver of juist dichtbij is, mySendle garandeert altijd de allerbeste service.

Meer dan 10.000 klanten gingen je voor

Op ons hoofdkantoor in Rotterdam werken vijftien bevlogen medewerkers dagelijks aan onze missie om de grootste internationale verzender in Nederland te worden. mySendle begon in 2017 als relatief kleine startup, genereerde in 2021 een miljoeneninvestering en is inmiddels een bekend merk waar het gaat om pakketverzending. We zetten voortdurend landelijke campagnes in om het grote publiek te wijzen op de kracht van mySendle. Denk aan commercials op landelijke televisie, reclamemasten langs snelwegen en online campagnes. Tienduizenden klanten vertrouwen dagelijks hun internationale pakketten toe aan mySendle. Kwaliteit is ons handelsmerk. Wacht niet langer en ontdek het zelf.

Wat onze klanten zeggen

Angelina
Angelina
Rudersberg
Lees verder
Everything went well, package was not damaged and arrived in time
Malene
Malene
Copenhagen
Lees verder
Good price and fast delivery
Carsten
Carsten
Bückeburg
Lees verder
The ordering process, information and delivery went smoothly. Goods were well packed.