Producten verzenden voor webshops met mySendle

Dé Partner voor webshops

Welkom bij mySendle, dé vervoerder om goedkoop pakketten te versturen voor webshops. Vanuit ons platform verzend jij jouw pakketten in slechts drie klikken. Bovendien is het printen van verzendlabels niet nodig én zijn jouw zendingen altijd verzekerd verstuurd. Ontdek waarom mySendle de perfecte partner is voor jouw e-commerce activiteitenLiever direct starten? Maak een gratis account aan.

Waarom zijn wij de geschikte partner voor webshops?

Just swipe and send! Focus op het laten groeien van jouw webshop en laat ons de verzending voor jou regelen. Bij mySendle begrijpen we namelijk dat tijd, betrouwbaarheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn voor webshopeigenaren. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld dat specifiek is ontworpen om jouw verzendproces te stroomlijnen. Door alles op één plek te beheren, bespaar je kostbare tijd en verminder je fouten.

Dit maakt mySendle uniek

 • Met ons alles-in-één platform kun je al jouw verzendingen beheren. Dit resulteert in minder gedoe en meer efficiëntie.
 • Ons platform is gericht op gebruiksgemak. Verzendlabels genereren, tarieven vergelijken en zendingen volgen is heel eenvoudig.
 • Kies uit verschillende verzendopties: van express- tot standaard verzending. Kies de optie die past bij jouw behoeften en budget.
 • Het printen van verzendlabels is niet nodig, jouw barcode is namelijk onze verzendcode.
 • Voor extra gemoedsrust bieden wij een standaardverzekering tot €1000 voor al jouw zendingen.
 • Dankzij ons grote netwerk verzenden wij jouw pakketten met betrouwbare partners die zorgen voor snelle en efficiënte levering.
Home,Delivery,Service,And,Working,Service,Mind,,Woman,Working,Barcode

Met deze webshop systemen kan mySendle integreren

mySendle integreert naadloos met een breed scala aan e-commerce platforms en orderbeheersystemen. Of je nu jouw webshop beheert op populaire platforms zoals Shopify en WooCommerce of een ander systeem, mySendle biedt plug-ins, API’s en andere integratiemogelijkheden om jouw verzendproces te automatiseren en te vereenvoudigen. Denk hierbij aan:

 • Automatisch importeren van bestellingen
 • Snel verzendkosten berekenen
 • Eenvoudig verzendlabels genereren
 • Tracking informatie automatisch bijwerken
 • Automatisch verzendmeldingen versturen

De kracht van local heroes voor webshops

Sendle is er trots op samen te werken met een uitgebreid netwerk van lokale vervoerders, ook wel bekend als local heroes. We geloven in de kracht van deze lokale bedrijven, want zij hebben een grondige kennis van hun gebied, waardoor ze snelle en betrouwbare verzenddiensten kunnen bieden. Dit stelt jou in staat om jouw klanten een uitstekende ervaring te bieden met snelle levertijden en persoonlijke service.

Meer weten over onze werkwijze? Plan een vrijblijvende belafspraak in met één van onze experts.

Start met versturen met mySendle

Kies voor mySendle als jouw vertrouwde partner in verzendingen en ervaar de voordelen van onze geavanceerde systemen, naadloze integraties en betrouwbare service. Verhoog de tevredenheid van jouw klanten en breng jouw webshop naar nieuwe hoogten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe mySendle jouw verzendproces kan verbeteren.

Verzendpartijen vergelijken?

Twijfel je of mySendle de beste vervoerder is om jouw pakketten te versturen? Wij hebben vijf bekende vervoerders voor webshops op een rij gezet. Download de checklist en zie ik één oogopslag welke vervoerder het beste bij jouw wensen past. 

 • Automatisch importeren van bestellingen
 • Snel verzendkosten berekenen
 • Eenvoudig verzendlabels genereren
 • Tracking informatie automatisch bijwerken
 • Automatisch verzendmeldingen versturen

Wat onze klanten zeggen

Angelina
Angelina
Rudersberg
Lees verder
Everything went well, package was not damaged and arrived in time
Malene
Malene
Copenhagen
Lees verder
Good price and fast delivery
Carsten
Carsten
Bückeburg
Lees verder
The ordering process, information and delivery went smoothly. Goods were well packed.