Pakketjes voordelig versturen naar het buitenland

mySendle lanceert nieuwe website

We zijn volop in ontwikkeling. Steeds meer mensen weten de weg naar mySendle te vinden waar het gaat om het versturen van pakketten naar het buitenland. We streven voortdurend naar verbetering van onze dienstverlening. Of je nu veel of weinig verstuurt, kwaliteit en service zijn leidend voor mySendle. In dat kader is nu ook een volledig nieuwe versie van de site live gegaan. mySendle is voortaan nog gebruiksvriendelijker. Neem snel een kijkje!

We zijn relatief nieuw op de markt van internationale vervoerders en groeien razendsnel. Ons magazijn in Dordrecht is daarom deze week voorzien van een splinternieuwe en moderne sorteermachine zodat we nog meer volume aankunnen. Dagelijks vinden duizenden pakketten vanuit deze locatie hun weg over de hele wereld. Op weg naar tevreden ontvangers. De positieve reviews bewijzen de kracht van ons platform. Heb je een account aangemaakt maar nog niks verzonden? Probeer het dan nu alsnog en profiteer direct van onze uitstekende dienstverlening. Kom je er niet uit? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Ben je benieuwd naar ons bedrijf en de mensen die er werken? Dat snappen we helemaal. Daarom hebben we een bedrijfsfilm gemaakt die alle facetten van mySendle voor het voetlicht brengt. Zo geven we onze onderneming een gezicht. Wil je meer weten over de toepassingen van mySendle, heb je vragen naar aanleiding van de film of is je interesse gewekt? Neem contact met ons op. Wij maken verwachtingen waar. Zeven dagen per week, overal ter wereld.